Prosoft Engineering breidt uit met een nieuw kantoor in het Verenigd Koninkrijk en een nieuwe website

LIVERMORE, Californië--Prosoft Engineering, Inc., makers van de bekroonde softwaretitels Data Rescue en Drive Genius, kondigen de opening aan van hun nieuwe kantoor in het Verenigd Koninkrijk en de lancering van een nieuwe Europese verkoopwebsite vanuit het Verenigd Koninkrijk. Dit nieuwe kantoor en de nieuwe website zijn een toevoeging aan de al bestaande activiteiten vanuit de hoofdvestiging in Californië, met speciale voordelen voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland.

"Wij zijn heel blij met de opening van een gloednieuw kantoor in het Verenigd Koninkrijk, omdat we daarmee onze klanten aan de andere kant van de oceaan beter kunnen ondersteunen"

"Wij zijn heel blij met de opening van een gloednieuw kantoor in het Verenigd Koninkrijk, omdat we daarmee onze klanten aan de andere kant van de oceaan beter kunnen ondersteunen", zegt Greg Brewer, CEO van Prosoft Engineering, Inc. "Met onze geheel nieuwe Europese website kunnen klanten in het Verenigd Koninkrijk en Europa hun aankopen in ponden en euro's betalen, waardoor het aankoopproces veel gemakkelijker verloopt. Ook zullen alle bestellingen op deze speciale website worden verstuurd vanuit de vestiging in het Verenigd Koninkrijk, waardoor deze sneller bij de klanten in het Verenigd Koninkrijk en in Europa zullen zijn, tegen lagere verzendkosten."

Data Rescue en Drive Genius van Prosoft blijven de meest gebruikte en meest vertrouwde softwaretools voor de Mac in de markt. Prosoft Engineering maakt al meer dan 30 jaar betrouwbare software en hulpmiddelen voor de Mac.

Over Prosoft Engineering

Prosoft Engineering, Inc. is opgericht in 1985 en biedt eersteklas software in combinatie met uitzonderlijke service en ondersteuning. In tegenstelling tot de trend om technische ondersteuning aan de andere kant van de oceaan aan derden uit te besteden, is het team voor technische ondersteuning vanuit de vestiging in Californië bereikbaar via telefoon en e-mail. Bezoek voor meer informatiewww.prosofteng.uk en www.prosofteng.eu of volg Prosoft via Facebook en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Source URL: http://businesswire.com/news/home/20151208005796/nl